IPF med utstyrsfri World Cup !

Postet av Idrettslaget Kraftsport den 23. Jun 2011

Sverige arrangerer i 2012 historiens første "IPF Classics Powerlifting World Cup"

IPF Classic - en historisk begivenhet !

Søndag, 19. juni 2011 kunngjorde IPF at den første
IPF Utstyrsfrie World Cup blir arrangert i Sverige i 2012.

Denne historiske begivenheten vil finne sted i Stockholm, i en stevnehall som ligger kun 7 minutter fra et splitter nytt hotell.

IPF åpner sin kunngjøring med en lett modifikasjon av Shakespeares “To be or not to be, that is the question”, som på styrkeløftspråk blir til
“To 'raw', or not to 'raw', that is the question!”.

IPF mener med denne beslutningen å ha svart både på spørsmålet og på ønsket fra mange løftere og land som entusiastisk har gått inn for den utstyrsfrie konkurranseformen, som vil bli i betegnet klassisk styrkeløft;

 IPF Classic Powerlifting
eller rett og slett
IPF Classic.

I sin begrunnelse skriver IPF at utstyrsfri løfting allerede har satt spor etter seg innenfor IPF. Mange land har allerede holdt ytterst populære konkurranser med høy kvalitet på nasjonalt nivå. Utstyrsfritt er åpenbart så etterspurt at IPF har besluttet å bringe denne formen for løfting opp på den internasjonale plattformen.

IPF ønsker å høre alles mening om denne vitale og livlige idrettsbevegelsen - klassisk styrkeløft. Uansett hvilken rolle du har innen styrkeløft; løfter, lagleder, dommer, tilhenger (fan) eller funksjonær; kan du sende din mening om dette til marketing@ipf-powerlifting.com.

Se kunngjøringen i sin helhet her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.