VM Styrkeløft 2015 - Heidi åpnet sterkt !

Postet av Idrettslaget Kraftsport den 13. Nov 2015

VM Styrkeløft 2015

Hamm, Luxembourg, fredag, 13. november 2015

Heidi åpnet med VM-bronse i knebøy, 247,5 kg !

Resultatet er også ny norgesrekord.
Valeria Timoshchuk, Russland, ledet med 260 kg, mens YevheniiaTishakova, Ukraina, som ble slått av Heidi i EM, lå på andreplass etter knebøy.
Inger Johanne Ruud kom på 5. plass med 235 kg. Men bakfra kom 2 sterke amerikanske utøvere, Liane Blyn, som er veldig sterk i benkpress, og Natalie Hanson. Det ville bli veldig spennende.

I benkpress ble det gull til Liane Blyn, USA, med 188 kg, ny verdensrekord, sølv til Min-Chuog Hung, Taiwan, og bronse til Valeria Timoshchuk
. Heidi løftet 145 kg og Inger Johanne 147,5 kg.

Etter to øvelser så Valeria Timoshchuk og Liane Blyn utilnærmelige ut. Og Heidi lå på 4. plass, 7,5 kg etter Natalie Hanson, USA. Bak henne lurte Tishakova Yevheniia, Ukraina. Men Heidi pleier å gjøre det hun må gjøre i markløft, så det ville bli spennende hele veien inn!

Både Natalie Hanson, USA, og Tishakova Yevheniia, Ukraina, overrasket i markløft.
Tishakova tok hele 220 kg og sølv, mens gullet i markløft gikk til Jane Aaberg, Danmark med 222,5 kg. Selv om Heidi løftet hele 210 kg i markløft, var det ikke nok i dag.

Gull sammenlagt til Timoshchuk, sølv til Blyn og bronse til Yevheniia, Heidi ble nr. 5 og Inger Johanne nr. 6. Heidi var blant de 5 som gjorde over 600 kg sammenlagt, og har all grunn til å være fornøyd med innsatsen. Og så har hun jo en VM-medalje med seg hjem !

Resultatoversikt her


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline