4 debutanter med solid stevnedebut

Postet av Idrettslaget Kraftsport den 18. Jun 2022

Det vokser i IL Kraftsport med mange sterke medlemmer som ønsker å konkurrere. 

Først ut av debutantene var ungdomsløfterne Tarjej Grønås i benkpress klasse -66 kg og Fredrik Braathen styrkeløft klasse -83 kg.  Både Tarjej og Fredrik løftet utstyrsfritt på åpent stevne i Frogner onsdag 8.juni. Tarjej løftet solide 85 kg i sisteløftet. Vi gratulerer! Fredrik var litt uheldig og røyk ut i Benkpress og fikk derfor ikke sammenlagtresultat, men løftet solide 140 kg i knebøy og 172,5 kg i markløft. Heidi Hille Arnesen og Marius Arnesen var dommere på dette stevnet. Begge løfterne staser videre mot NM.

Fredrik tok skikkelig revansje på dagens sommerstevne i OSK lørdag 18.juni og knallet likegodt til med nordisk kravet i benkpress for junior i klasse -83 kg på 140 kg! Fredrik prøvde seg også på 175 kg i siste marken, men fikk den underkjent 2 til 1. 450 kg sammenlagt. Vi gratulerer! 

Vi hadde en enda en debutant på dette stevnet, juniorløfter Jørgen Fredheim Jahren som klinket til med hele 9 godkjente løft og 525 kg sammenlagt! Vi gratulerer!


 Tusen takk til Tone Glomstein og Thomas Gillund som stilte som lagledere!

Lørdag 11.juni debuterte Tine Vissebråten Oterholt i åpen klasse -76 kg på åpent stevne i Drammen. Tine fikk 9 godkjente løft og var strålende fornøyd med å løfte over NM kravet for sin klasse. Vi gratulerer!

 Nevnes må også Martin Kinn Pedersen som endelig tok NM kravet i åpen klasse -83 kg på dette stevnet og hadde en solid pers i knebøy på hele 180 kg og 9 godkjente løft. Vi gratulerer! Tusen takk til Lene Einarsen som stilte som lagleder. 

https://styrkeloft.no/stevner/?page=protokoller

https://styrkeloft.no/uttakskrav-landslag/

https://styrkeloft.no/kvalifiseringskrav-nm/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.