NM Gull Styrkeløft og NM Sølv Vektløfting!

Postet av Idrettslaget Kraftsport den 23. Jun 2022

To sterke damer fra IL Kraftsport har vært i aksjon under NM veka i Skien denne uken. Først ut var Heidi Hille Arnesen på NM i Styrkeløft med utstyr åpen klasse onsdag. Heidi hadde tre godkjente løft i knebøy før hun gjorde det meget spennende både for seg selv og alle som så på med to underkjente løft i benkpress før "eg har han" virkelig stemte og stanga kom opp og løftet ble godkjent. Heidi løftet serien 252,5 - 142,5 - 207,5 - 602,5 kg sammenlagt og ble norgesmester i klasse -84 kg. Hun ble også 6. beste løfter på poeng av alle dameløfterne på tvers av klasser. 252,5 kg er også norsk rekord i knebøy veteran 50-59. Vi gratulerer! Tusen takk til Marius Arnesen som stilte som lagleder! Lene Einarsen var dommer under dette mesterskapet.

På torsdag var det Anette Fredriksen Høyland som skulle i ilden på sitt første NM i Vektløfting for senior. Vi tror at dette er første gang en kvinne konkurrerer i vektløfting for IL Kraftsport på et NM! Vi kunne dessverre ikke stille med lagleder, heldigvis kunne Anette hente lagleder i egen familie. Tusen takk til  Anettes onkel Frank Fredriksen som stilte som lagleder! 

Anette åpnet lett med 70 kg i rykk og løftet 77 kg i siste. I støt løftet Anette serien 82, 87 og 94 kg. Total 171 kg - det hold til pallplass og sølv på hennes første NM i Vektløfting senior. Vi Gratulerer!

Stolt mamma og lagleder og ikke minst en meget fornøyd debutant som sto på pallen sammen med regjerende verdensmester i  vektløfting Solfrid Koanda. #sterkedamer




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.