Styret vårt

Leder Heidi Hille Arnesen

Rolle: Leder

Arbeidsoppgaver: Nye medlemmer. Antidopingansvarlig. Nøkkelansvarlig. Samarbeid med kommunen og andre. Lagledere/hotell stevner. Smittevernansvarlig. Styremøteansvarlig. Hjemmeside. Økonomiske søknader/støtte fra div./m kasserer. Dommer.

Nestleder Lene Einarsen

Rolle: Nestleder. Arbeidsoppgaver: Treneransvarlig. Nye medlemmer. Orden i lokale. Dommer. Referent styremøter. Hjemmesiden.

Epost: kraftsport.hjemmeside@gmail.com

Kasserer Ellen Aaserud

Rolle: Kasserer. Innmelding. Medlemskontingent og treningsavgift. Påmedling til stevner. Lisensansvarlig.Fakturaansvarlig. Økonomiske søknader i samarbeid m leder. Budsjett og regnskapsansvarlig. Kurs i powerlifting live.

Marius Jørve Arnesen

Rolle: Styremedlem.

Arbeidsoppgaver: Materialforvalter og innkjøpsansvarlig. Regionstrener. Dommer.

Arnfinn Waldemar Kopperud

Arbeidsoppgaver: Sponsoransvarlig. Kontaktperson vektløfting

Paul Barton

Rolle: Styremedlem.

Arbeidsoppgaaver: IT/teknisk ansvarlig. Plattingmannskap egne stevner. Treningsveileder.