Gull i Veteran-NM Vektløfting

Postet av Idrettslaget Kraftsport den 2. Mar 2013

Det ble en 7. plass i senior og et gull i veteran til Kraftsport i NM Vektløfting.


NM Vektløfting 2013

Stavernhallen, Stavern, fredag 01. mars 2013.

 

Arrangør var Larvik AK, som har 75-årsjubileum i år. Det var rundt 150 deltakere i årets NM Vektløfting - en kjempeøkning fra i fjor. Alle veteraner og noen av seniorene løftet på fredag - og det ble løftet på to plattformer. Resten av seniorene løftet på lørdag. Kraftsport ble representert av Fredrik Gyllensten i senior og Hans Martin Arnesen i veteran.

 

Fredrik Gyllensten debuterte i senior-NM med å bli nr. 7 i kl. 77 kg, med serien rykk 90 kg, støt 115 kg og sammenlagt 205 kg. Resultatet i støt var ny personlig rekord. Fredrik fikk dessverre bare åpningsløftet på 90 kg i rykk. Vekten ble lett rykket opp i alle tre forsøkene, men først i tredje forsøk satt den som den skulle. I støt åpnet Fredrik friskt på 115 kg som var ny personlig rekord. Frivendingen gikk greit, men men det måtte to forsøk til før det ble klaff i overstøtet. I sisteløftet støtet han 120 kg helt opp, men fikk en rotasjon og mistet vekten bak hodet. Det var 10 deltakere i klassen og knallhard konkurranse, så plasseringen var hederlig nok.

 

Undertegnede tok gull i M8 (70-74 år), 85 kg, med serien rykk 45 kg, støt 65 kg og sammenlagt 110 kg. Omgangssyke på tirsdag og onsdag medførte svimmelhet og et vekttap på ca. 3 kg, som ble forsøkt kompensert med mye mat på torsdag og fredag, men tap av styrke var uunngåelig.

 

Protokoll her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.